Vedeževanje iz kart

Vedeževanje iz kart

Vedeževanje iz kart – priljubljena oblika vedeževanja

Vedeževalka vedežuje iz različnih kart, med najbolj priljubljenimi pa so tarot karte. Tovrstno vedeževanje sega v daljno preteklost, ljudje so namreč že od nekdaj radi posegali po tovrstnem vedeževanju. Vedeževanje iz kart je najbolj pogosto uporabljena metoda vedeževanja iz več razlogov: je zelo zanesljiva, saj tarot karte omogočajo hiter vpogled v vašo prihodnost oziroma napovedujejo dogodke, ki se nakazujejo v bližnji prihodnosti. Njihova uporaba je zelo enostavna. Tarot karte delujejo skozi simbolične in nerazumske vidike zavesti, zaradi česar jih lahko povezujemo s sanjami. Na veliko praktičnih vprašanj glede ljubezni, zdravja, financ in ostalih pomembnih področij v življenju lahko s pomočjo teh kart enostavno odgovorimo. Pri vedeževanju s katerimikoli kartami je izredno pomembno, da jih zna vedeževalec pravilno prebrati in interpretirati – razlaga je torej zelo pomembna. Nobena karta sama zase nima pravega pomena, ampak je pri tovrstnem vedeževanju potrebno upoštevati kontekst. Če želite tudi vi spoznati svojo usodo in se pripraviti na prihodnost, ne odlašajte. Pokličite vedeževalko in se pripravite na prihodnost.


Vedeževanje z remi kartami

Tovrstno vedeževanje ima zelo dolgo zgodovino. Za vedeževanje iz remi kart potrebujemo samo vašo letnico rojstva, ime in nebesno znamenje. Vedeževanje v celoti individualno prilagodimo, zato so tudi odgovori povsem jasni in ustrezajo vašemu vprašanju. Za razliko od vedeževanj iz drugih kart, nam pri vedeževanju z remi kartami niso na voljo sličice, ki bi spodbudile intuicijo, zato zahteva tovrstno vedeževanje izkušenega vedeževalca, ki zna interpretirati in razložiti pomen kart.


Cena vedeževanja po telefonu

Ko je nekdo v stiski in potrebuje pomoč, cena ne igra velike vloge. Za takšnega človeka je pomembno le, da dobi odgovore, ki ga bodo usmerili na pravo pot. Zato ne skrbite za ceno, z mojo pomočjo lahko vzamete usodo v svoje roke. Odločite se za telefonsko vedeževanje ali vedeževanje preko sms sporočila. Vedeževalka pa vam ponuja tudi razlago angelskih kart, čiščenje čaker, kozmične razlage, meditacije in še veliko več.