Dodaj članek

Dodaj članek na našo spletno stran saj je za čim višjo pozicijo na Googlu poleg vsebinske in tehnične optimizacije spletne strani potrebno posvetiti čim večjo pozornost tudi gradnji povezav. Več zunanjih povezav kot bo imela vaša spletna stran, boljše bo to za vašo pozicijo na Googlu.

Pri nas lahko objavite svoj članek in si s tem pridobite kakovostno zunanjo povezavo. Spodaj izberite opcijo Objava vašega članka in po izvedenem plačilu bomo vaš članek objavili. Članke, slike, dodatne želje in posebne povezave boste sporočili po uspešno zaključenem naročilu. V kolikor bi potrebovali tudi pisanje SEO članka pa imate spodaj na voljo tudi izbiro te možnosti.

Ker pa dandanes veliko pomeni vsaka zunanja povezava pa smo za vas pripravili opcije zakupa zunanjih povezav. Povezave so iz različnih domen, IP številk in se po pravilih dodajajo postopoma. Prehitite konkurenco in si zagotovite zunanje povezave po zelo ugodni ceni.


V primeru vprašanj nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@seo-mania.eu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.