Angelski Tarot – prerokovanje iz angelskih Tarot kart zelo priljubljeno

Angelski Tarot – prerokovanje iz angelskih Tarot kart zelo priljubljeno

Angelski Tarot

Z napovedovanjem prihodnosti se človeštvo ukvarja že od nekdaj. Mnogo tehnik vedeževanja je skozi čas izginilo, saj so le-te bile zelo skrbno varovane. Med najbolj poznanimi in razširjenimi sta zagotovo prerokovanje iz tarot kart, angelski tarot in pogovori z angeli. Tarot je vedeževalsko orodje (medij), s katerim lahko sebi ali drugim izvedemo vpogled, kje se nahajamo v danem trenutku, kakšen razplet in izzid lahko pričakujemo … Namen tega orodja je, da nas pomiri in potolaži tako v srečnih kot tudi v zahtevnih obdobjih.

Za razliko od klasičnega angelski tarot ponuja pozitivne in nežne besede in slike, ki nas popeljejo do postopnega pozitivnega razmišljanja o življenju ter prinaša nov, močan simbolizem. Ob tem pa prerokovanje iz angelskih kart seveda ohranja starodavne in klasične metode vedeževanja. Angelski tarot je oblikovan na način, kot ga znajo posredovati le angeli – torej vsebuje pozitivna, ljubeča in nežna angelska sporočila.

Vedeževanje iz angelskih tarot kart ne gre enačiti z jasnovidnostjo. Za dobro napoved oziroma uvid v situacijo je potrebno tudi sodelovanje spraševalca – da razloži problem ali svojo težavo in postavi jasno, konkretno vprašanje. Angelski tarot vedeževalcu omogoča, da dobi celotno sliko dogajanja oziroma oris situacije in tako lažje posreduje angelska sporočila. V vsakem trenutku pa se je potrebno zavedati, da sta škarje in platno v rokah vsakega posameznika, zato je samo od njega odvisno, kakšno prihodnost si bo ustvaril. Angelski tarot je pri tem le orodje, ki ponuja podrobna navodila glede prihodnosti in odgovore na zastavljena vprašanja.

Odločite se za pogovor z angeli in prerokovanje iz angelskih kart in dovolite, da vam angelski tarot oz. angelska sporočila prinesejo nove možnosti in svež pogled na vaše življenje. Pogovori z angeli prinašajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Obiščite nas.

Razlika med klasičnimi Tarot kartami in angelskimi kartami

Najprej bi rad razjasnil razlike med klasičnimi Tarot kartami in angelskimi – orakeljskimi kartami. Razlika je sledeča:

Tarot karte sledijo neki strukturi in so oštevilčene in razdeljene po setih, prav tako jih lahko uporabimo za napovedovanje prihodnosti. Orakeljske ali angelske karte pa niso oštevilčene, niso razdeljene po setih in načeloma jih ne uporabljamo za napovedovanje prihodnosti, temveč z njimi kanaliziramo božanska sporočila.

Nemalokrat jih uporabim na koncu vedeževanja, predvsem v primerih, kadar so bile razkrite informacije tekom vedeževalske seanse za stranke globoke in mogoče tudi boleče. Takrat, pridejo orakeljske karte zelo prav, saj vse vsebujejo samo pozitivna in motivacijska sporočila.

Tokrat vam bom predstavil angelske karte, ki jih najpogosteje uporabljam kot dodatek, kakor sem že zgoraj omenil pri branju Tarot kart. Karte, ki vam jih bom predstavil se imenujejo Pogovori z angeli in jih je zasnovala dr. Doreen Virtue, ki je znana avtorica angelskih kart in knjig o angelih. Moč jo je bilo tudi zaslediti v oddajah kot so Oprah in CNN.

Angelske karte - pogovor z angeli

V kompletu je 44 orakeljskih kart z angelsko tematiko in vse so pozitivne in navdihujoče. Ta komplet zajema karte, ki govorijo o področjih ljubezenskega življenja in odnosov, kariere, zdravja ter življenjskega namena. Sporočila so kratka in ključne besede sporočil so napisane na kartah samih, tako da je to komplet, ki se ga hitro naučite in ga lahko začnete uporabljati pri svojih branjih.

Med njimi so tudi štiri karte, ki vsebujejo nadangele; Mihaela, Gabrijela, Rafaela in Uriela. Rob kart je pozlačen. Preden začnemo delati z angelskimi kartami, jih moramo očistiti vseh energij, ki so se nabrale tekom procesa izdelave.

Prepričajte se tudi vi in povprašajte svoja vprašanja preko spletnega vedeževanja.