Pisanje SEO člankov

Kaj so SEO članki?

SEO članki so tekstovne spletne vsebine, spisane in optimizirane tako, da z njimi dosegate najvišje uvrstitve v iskalnikih.

Če je v prvih obdobjih pojava panoge SEO optimizacije, veljalo predvsem, da je za visoke uvrstitve na Googlu, potrebno na internetnih straneh imeti čim več SEO člankov, se z evolucijo Googla, ta zgodba obrača v smer, ko količina SEO člankov ne vpliva na uvrščenost vaše internetne strani na Googlu. Vedno več piscev SEO člankov se zaveda, da na uvrstitev člankov na Googlu, vpliva KAKOVOST vaših SEO člankov.

Kakovostni SEO članki ne upoštevajo več “samo” vseh aktualnih SEO pravil, ker se vedno več piscev res kakovostnih člankov, zaveda, da ni pomembno samo, da ste s svojimi članki uvrščeni na prvih mestih Googla, ampak tudi, da so ti SEO članki dejansko spisani tako, da jih njihovi obiskovalci dejansko preberejo, konzumirajo in na podlagi prebranega izvedejo naslednji korak na vaši internetni strani (npr. naročijo se na spremljanje vaših e novic, opravijo nakup, pošljejo povpraševanje,…)

Nič ne koristi, če ste s svojim SEO člankom uvrščeni celo na prvo mesto, na prvi strani Googla, če vaš SEO članek obiskovalci le “preletijo” in celo, po delno prebranem, ne naredijo nič (ampak gredo celo podobno vsebino prebirat na druge spletne strani).

Pisanje besedil za spletne strani

Hitra izvedba

Od priprave gradiv do končne izvedbe v kratkem času.

Individualni pristop

Pri pripravi vsebin upoštevamo vaše želje in potrebe.

Kakovostna vsebina

Na kakovost gledamo iz zornega kota obiskovalca.

Marketinška učinkovitost

Besedila so privlačna in prilagojena ciljni publiki.

SEO optimizacija članka

Kvalitetna vsebina vam pomaga do boljše pozicije v spletnih iskalnikih.

Pisanje SEO člankov

Popravek obstoječih besedil

Že imate spletno stran, a ni dovolj prodajno učinkovita? Se vam zdijo besedila na vaši spletni strani preveč dolgovezna in dolgočasna? Si želite izboljšati vsebino svoje spletne strani in jo narediti bolj privlačno za svoje obiskovalce? Že obstoječa besedila vam lahko preoblikujemo tako, da bodo bolj jasna, zanimiva in marketinško usmerjena!

Aktualna vsebina

Aktualna vsebina, ki sledi novostim, je tisto, kar na internetu vzbudi zanimanje in veča prepoznavnost. Če želite poskrbeti za najboljšo promocijo vašega podjetja na internetu, potrebujete poslovni blog, predvsem pa kvalitetne in redne objave na njem, za kar lahko poskrbimo mi!

Ključne besede in fraze

Upoštevamo vaše želje pri izbiri ključnih besed in fraz. Na podlagi izkušenj in analiz vam svetujemo izbiro pravih ključnih besed.

SEO pravila

Pri pisanju člankov upoštevamo vse najnovejše SEO smernice. Tako pripomoremo, da bo članek dosegel svoj namen.

Kako poteka pisanje SEO člankov?

Kakovostno besedilo je najboljši način, kako obiskovalca prepričati, da ostane na vaši strani in se odloči za vašo storitev, izdelek ali sodelovanje z vami, zato lahko s pomočjo premišljeno in učinkovito spisanih besedil poskrbite za pozitivno celostno podobo vašega podjetja ter izboljšate svojo poslovno uspešnost.

Zanimiva vsebina brez slovničnih in drugih napak je ključna za dober prvi vtis, zato se je pametno odločiti za sodelovanje s profesionalnim piscem, ki obvlada copywriting in bo za vas pripravil izvirna, kvalitetna in tržno uspešna besedila.

Pisec se tega lahko loti samostojno ali s pomočjo posredovanega gradiva. Gre za osnovne informacije o podjetju in spletni strani, pri čemer je ključno upoštevanje vaših želja in predlogov. Komunikacija s piscem lahko poteka po telefonu ali e-mailu.

Pisec vaše gradivo in osnovne informacije preoblikuje v privlačna in tržno usmerjena besedila, ki so popolnoma prilagojena ciljni publiki vaše spletne strani.

Vsa besedila v najkrajšem možnem času prejmete v pregled, da presodite o njihovi vsebini.

Na vašo željo jih lahko še preoblikujemo, dodamo kakšno podrobnost, skrajšamo, podaljšamo ali kako drugače spremenimo, da boste z njimi popolnoma zadovoljni.

Opravimo še podrobno SEO optimizacijo, da besedilo doseže svoj namen.

Potrebujete SEO članke tudi vi?

Oddajte povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo za pisanje SEO člankov.

Po dogovoru SEO članke prevedemo tudi v druge jezike.

Ne pustite, da vas konkurenca prehiteva.