Kontaktirajte nas

Odgovorimo vam na vsa vprašanja na katere potrebujete odgovore. Izberite področje, ki vas zanima in na kratko opišite vaše želje. 

V nadaljevanju imate zbrane najpogostejša vprašanja in odgovore, ki so vam lahko v pomoč pri vaših vprašanjih.

V kolikor že imate spletno stran ali trgovino vas naprošamo, da vpišete spletni naslov.

Najpogostejša vprašanja

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Ali je SEO optimizacija nujna za spletno trgovino?

Absolutno. V kolikor imate novo spletno trgovino in ne naredite osnov SEO optimizacije lahko za nekaj let kar odpotujete na dopust. Google iskalnik vas namreč dolgoooo ne bo zaznal in uvrstil med zadetke.

Po dolgem času vas bo dodal med zadetke in še to praktično čisto na koncu vseh zadetkov.

SEO optimizacija pripomore, da je trgovina kar se da hitro uvrščena med zadetke in posledično večjo obiskanost ter nakupe strank.

Ali so smiselni SEO članki?

Ne da so samo smiselni ampak so praktično nujni. Le tako iskalnikom poveste, da se vaša stran posodablja in da pišete vsebino, ki je zanimiva in posledično privablja nove in nove obiskovalce. Google to obožuje in pisanje kakovostnih člankov je smiselno.

Kako hitro mi postavite novo spletno trgovino?

Postavitev nove spletne trgovine zajema veliko faktorjev. Kakovostna spletna trgovina je postavljena v roku 1 meseca.

V kolikor se zelooo zelooo mudi pa vam novo spletno trgovino postavimo v 3-eh dneh.

Takšna trgovina je primerna za zagon in pričetek prodaje. Vse kar mora še biti vključeno pa potem postopoma dokončamo v roku enega meseca.

Prodaja se lahko prične že po 72ih urah od dogovora.

Koliko časa traja SEO optimizacija?

On Site SEO optimizacija je narejena hitro. Časovno je težko opredeliti, ker vsaka stran vsebuje različno število podstrani, artiklov, slik… 

Off Site SEO optimizacija je postopek, ki se opravlja dolgoročno. V začetku malo bolj intenzivno in kasneje po potrebi. Spremljanje konkurence, trenutna uvrstitev, ključne besede, novi artikli… grajenje povezav ostane postopek, ki ga je potrebno nenehno opravljati. NUJNO!

Ali lahko sam opravljam SEO optimizacijo?

Lahko. V kolikor so vam razjasnjeni vsi pojmi SEO optimizacije in veste kakšen načrt si lahko pripravite….. potem poizkusite.

Vedno nas lahko kontaktirate in pojasnite svoje dosežke. Pripravimo vam načrt kaj lahko postorimo še mi in v kolikšnem času bodo vidni rezultati.

Kdaj je viden napredek SEO optimizacije?

Že po enem mesecu dobre SEO optimizacije bo viden napredek pri obiskanosti spletne strani. Nekaj trikov kako google prepričati v hitrejšo umestitev med zadetke poznamo. Pridobili smo si jih pri vsakem projektu in zaenkrat ne obstaja ključna beseda, ki bi nam povzročala težave.