Google ADS oglaševanje

Google oglaševanje

Google Ads oglaševanje (prej Google AdWords oglaševanje) deluje na princip prižgi/ugasni. Za vas najprej pripravimo tekstovne in prikazne oglase – skladno z vnaprej dogovorjeno strategijo. Pripravljene oglase vam pošljemo v ogled, po vaši potrditvi pa Google oglaševanje že aktiviramo, kar pomeni, da se vaši oglasi že začnejo prikazovati.

V praksi se vaš Google oglas prikaze v obliki Google iskalnega zadetka vsakič, ko uporabnik išče po eni izmed zakupljenih ključnih besed. Prikazni oglasi (pasice) pa se vaši ciljni publiki prikažejo na primernih spletnih mestih, ki omogočajo umestitev Google oglasov.

Zato je Google oglaševanje odlična rešitev za oglaševalske akcije, katere želite izpostaviti samo v točno določenem obdobju.

Ogromen doseg

Če Google Ads še ni del vaše marketinške strategije, potem je to za vaše podjetje še popolnoma neizkoriščen vir obiska. Četudi ste organsko (s pomočjo SEO optimizacije) na Googlu uvrščeni visoko, to še vedno pomeni, da lahko dnevno število uporabnikov ne samo podvojite, ampak tudi potrojite!

Nekateri izmed uporabnikov, ki jih boste dodatno dosegali preko Google oglasov, bodo v resnici isti ljudje, kot jih dosegate že preko drugih virov. Vseeno je Google oglaševanje za vas pametna naložba, saj boste z obsevanjem uporabnikov na več kanalih le-te prej prepričali, da da vaši strani ali trgovini opravijo željeno akcijo (npr. nakup) in tako skrajšali njihovo skupno nakupno pot.

Merjenje rezultatov

Vsaka interakcija uporabnikov vašega spletnega mesta je natančno merljiva. Točno vemo, kateri uporabniki vaše spletne strani so jo našli preko katerega vira. To pomeni, da v zelo kratkem času naberemo ogromno količino podatkov, ki jih lahko uporabimo ne samo za izboljševanje oglaševanja, temveč tudi za izboljševanje vseh vaših spletnih virov prometa. Poleg Google Ads vmesnika za zbiranje statistike in merjenje rezultatov uporabljamo še Google Tag Manager, Google Analytics, HotJar in po potrebi še ostala orodja.

Spletno oglaševanje (Google oglaševanje in Facebook oglaševanje) nasploh je bistveno bolj merljivo od kateregakoli “offline” načina oglaševanja. To ne pomeni, da so vaši dosedanji načini oglaševanja napačni, lahko pa spletno oglaševanje uporabite kot podaljšek le-tega in svoj izplen na obeh straneh maksimizirate.

Želite oglaševati tudi vi?

V kolikor še ne oglašujete preko Google oglasov vam pripravimo celovito izvedbo oglaševanja. Cenovno ugodna storitev, ki ima velik doprinost.

V kolikor že oglašujete pa je vedno prostor za izboljšave!

Naša ekipa PPC strokovnjakov bo brezplačno analizirala vašo obstoječo Google Ads (prej Google AdWords) kampanjo in vam predlagala ukrepe za še učinkovitejše Google oglaševanje.

Izpolnite spodnji obrazec in pripravili vam bomo ponudbo za Google oglaševanje.
V kolikor že imate spletno stran ali trgovino vas naprošamo, da vpišete spletni naslov.