Brezplačna SEO Analiza

SEO Analiza spletne strani

Dejstvo je, da bi vsaka spletna stran lahko delovala še bolje. Vedno, ne glede na vložena sredstva, je še prostor za izboljšave. Izziv pa je odkriti, kje so izboljšave potrebne in katere izboljšave bodo prinesle največ efekta. Zato ponujamo SEO analizo, ki se osredotoča na 3 vidike. To so tehnična on-site analiza strani, analiza domene in povezav ter analiza vsebine spletne strani.

Brezplačna SEO Analiza

Pri naročilu brezplačne SEO analize prejmete kompleten PDF dokument (običajno več kot 40 strani), ki ga napravi iBusinessPromoter (http://www.ibusinesspromoter.com/). Program IBP je trenutno najbolj razširjen program za tovrstne analize in preverja kar 104 različne parametre na spletni strani, ki so povezani z optimizacijo spletne strani.

Za izvedbo analize nam morate posredovati URL naslov za katerega želite narediti analizo ter elektronski poštni naslov, na katerega želite prejeti poročilo. Rezultate vam zgolj pošljemo naprej, torej takšne, kot jih prejmemo in brez vsakršne obdelave. Za vsako domeno pošljemo le eno analizo.

Naroči brezplačno SEO Analizo

Brezplačno SEO Analizo prejmete na vpisan elektronski naslov.

Pogoj za uspešno analizo je vpis spletne strani (spletne trgovine) in vpis vašega elektronskega naslova.

SEO analizo prejmete v roku 24ih ur oziroma takoj, ko čas dopušča izvedbo pregleda.

Brezplačna analiza